Penzion U Hrádku Lukov nabízí bydlení v centru Podyjí v blízkosti se nachází Vranovská přehrada a Vranov nad Dyjí.

Již více jak 21 let jsme tu pro Vás a stále nás naše práce baví.

Děkujeme Vám všem za milé recenze a chválu, kterých si velmi vážíme.

Děkujem Vám všem i za případné připomínky, které nám pomáhají se zplešovat a budeme nadále usilovat, aby jich bylo tak málo jako nyní.

Rodina Řehořova @ kolektiv

Napsat novou zprávu
 


Graciela
Jedním slovem - NÁDHERNÉ!!!!! Jeli jsme sem a nejprve jsme se divili, kde jsme, ale nenechte se mýlit - nejste uprostřed ničeho, místo je tak úžasné. Nádherná Jižní Morava! Malý butikový hotel, který je tak krásně zařízený. Postele jsou tak pohodlné, že se Vám ani nechce vstávat. Vše je tak čisté, chutné jídlo, tiché a klidné místo. Naprosto luxusní večeře. Nezapomeňte si rezervovat jacuzzi! Jan a jeho žena jsou úžasní!

10. 09. 2023

 

Ondřej Kupec
Naaadhera! Pokoje, jidlo (a vino!), prostredi, personal.. Vse do puntiku skvele!

01. 08. 2023

 

Honza a Slávek a Cecill
Po pěti letech jsme se vrátili na týdenní dovolenou. Co napsat abychom se neopakovali s ostatními. Nejde to, tak tedy se opakovat budeme: super, vynikající a úžasný pobyt. Nemáme slov, celkově nejlepší pobyt, jaký kdy jsme v ČR zažili. Majitelé a celkově personál dodává při pobytu jak gastronomický zážitek, tak i lidský přístup a pohodu. Děkujeme a rádi se k vám vrátíme.

23. 07. 2023

 

Michal Polák
„Naprosto perfektní. Skvělé ubytování, obrovská a krásné zahrada. Stravování je skutečně kulinářský zážitek. Vřele doporučuji.“

15. 06. 2023

 

Michaela J.
....čím začít..... nejvíce mě oslovila gastronomie - domácí receptury hlavních chodů, u snídaně pomazánek a dalších dobrot, káva na výběr ze dvou druhů a k dispozici po celý den...prostě báječné . Personál - skvělý přístup, ochota, připadala jsem si jako na návštěvě u dobrých známých :-) Ubytování a okolí penzionu čisté, vkusné, moderní , vše promyšlené do posledního detailu...... není co vytknout. Rádi se vrátíme na prodloužený víkend :-)

13. 11. 2022

 

David.S.
Toto místo podezřívám z jediné věci. Chtějí ušetřit na myčce na nádobí. Cokoliv vám položí na stůl, totiž hodláte sníst i s talířem. A to každý ze 3 večerních chodů. Po chuťové extázi se přistihnete, že se snažíte vydolovat z talíře i tu poslední kapku polévky či drobek jídla. A věřte, mám srovnání. Tohle je výjimečné místo od gastronomie přes ubytování po lidský přístup personálu i majitele. Kde se v google recenzích dává šest hvězd?

02. 10. 2022

 

K.E
Zcela skvělá nabídka snídaně, velmi příjemné prostředí a velmi milý personál. Absolutně nejlepší přístup ke všem hostům. Nabídka večeří byla též velmi nápaditá a rozmanitá. Oceňuji lokální suroviny. Určitě doporučuji všem, kdo hledají příjemné a luxusní prostředí. Klid, příroda, krásně a vkusně upravené prostředí. Skvělé též pro rodinu s dětmi. Dokonce ani pejsek není problém, sice žádného nemám, ale byla doba, kdy jsem s pejskem cestovala a ne všude byl vřele přijat. Velmi příjemná zkušenost. Jsem potěšena, že jsem poznala pracovité a příjemné lidi, kteří mají svou práci rádi a přistupují k ní s láskou a pokorou. Velmi jim fandím a přeji spoustu lásky, odvahy a chuť pokračovat v tom, co před dávnou dobou začali. Děkujeme

20. 09. 2022

 

Monika Vilemína L.
Opravdu příjemný hotel. Krásné místo, pohodlné ubytování, milý personál a ta snídaně! Nejenom výborná, ale také umělecké dílo! Prostě pecka. Byli jsme tu 15.9.2022

16. 09. 2022

 

Karolína
U Hrádku ❤️ je srdcová záležitost. Hotýlek se nachází na kraji vesničky Lukov v samotném centru Národního parku Podyjí Majitelé manželé Řehořovi jsou velice milí lidé, kteří rozhodně vědí co dělají !!!. Od krásně upravené zahrady, až po výbornou kuchyň. Musíte zažít jejich snídaně, na takové úrovni bych řekla málo kde k vidění! A ty večeře ke kterým Vám doporučí skvělé víno. Super !!! . Jsem ráda, že jsme zvolili polopenzi. Večeře jsou nápadité, neotřelé a samá chuť. Navíc skvěle vypadají. Večer jsme zakončili luxusní whirpoolkou . Moc děkujeme za vše, cítíme se u Vás hýčkaně. Budeme se těšit na další pobyt.

04. 09. 2022

 

Tomáš Janata
Opakovaně jsme navštívili penzion paní Řehořové a pana Řehoře. Není naprosto co vytknout jak k ubytování tak ke stravě. Jednoduše fantastické a jen doporučujeme! Na 100% toto místo s rodinou opět navštívíme.

12. 06. 2022

 

Petr Buno
Milý a nápomocný personál, krásně vybavené pokoje, super vířivka a bohatá snídaně stojí za to.

30. 05. 2022

 

MiLexa
Úžasné rodinné ubytování, v našem případě v nádherné vilce s vlastní terasou a zahrádkou. Je vidět, že majitelé svou práci dělají srdcem a že přemýšleli, jak co nejvíc zpříjemnit pobyt rodinám s dětmi (promyšleno do detailů, například krásné hřiště včetně odrážedel a pískoviště, hračky, mikrovlnka na pokoji, dětské sušenky/krekry/mističky atd. na snídani). Ideální místo na výlety do NP Podyjí, který se nachází hned u ubytování. Špičkové snídaně (domácí výroba, bohatá a nápaditá), luxusně vybavený minibar. Personál usměvavý.

18. 05. 2022

 

Aleš Karola
U Hrádku je jedním slovem absolutně top!!!!!! Prostředí, jídlo, obsluha, čistota, atmosféra a samozřejmě majitelé. Nic lepšího si člověk nemůže přát pokud si chce zajet odpočinout. Všem doporučuji návštěvu U Hrádku.

06. 09. 2021

 

M.S.
Dobrý den, vážení manželé Řehořovi, dovolte, abych Vám ještě jednou poděkoval za úžasný pobyt ve Vašem penzionu. Před asi 20-25 lety jsme při cyklovýletech opakovaně navštívili Váš "starý penzion", ve kterém byla vynikající restaurace. Kvůli ní a zcela nadstandardní kvalitě jídla jsme k Vám opakovaně jezdili. Při objednání nynějšího pobytu jsem nějakou intuicí opět zvolil Váš penzion. A opravdu jsem zůstal u vytržení nad tím co jste dokázali vybudovat a na jak vysoké úrovni vše stále provozujete. Bylo to jako iluze již viděného a prožitého promítnutá do reality. Přeji Vám mnoho dalších spokojených hostů, hodně úspěchů a štěstí a věřím, že časem nalezneme opět možnost u Vás pobýt Srdečně zdraví MUDr. M.S. , CSc.

03. 09. 2021

 

Lenka
Top, perfektne,nadherne,utulne,ciste a citila som sa ako doma. Vsetko bolo dokonale do najposlednejsieho detailu. Majitelia boli neskutocne mili a starostlivi a ochotny. Proste top co som kedy zazila vo vsetkom.

15. 08. 2021

 

Jana P.
Místo je krásné a klidné, skvělá poloha pro vyrážení na všemožné výlety. Majitelé i personál jsou velmi milí a ochotní. A jídlo bylo vynikající, jak bohaté snídaně, tak vyladěné večeře.

15. 07. 2021

 

Olga.U.
Jsme pár dní doma a teprve dnes se dostávám k tomu, abych Vám napsala, že se nám u Vás líbilo, že jsme byli po všech stránkách nesmírně spokojeni a určitě v příštích letech si pobyt zopakujeme. Pokud to bude příští rok, budeme jedině rádi. Poznali jsme neznámá a zajímavá místa, užili jsme si příjemné dny volna ve Vašem krásném penzionu a pochutnali si na Vaší kuchyni, ke všemu Váš manžel nám byl cenným rádcem. Přejeme krásné letní dny a pevné zdraví.

30. 06. 2021

 

Petr Štecha
Penzion patří jednoznačně mezi absolutní špičku. Těžko hledat, co by se dalo vytknout. Vše je v čistém a udržovaném stavu. Na každém kroku vidíte, že majitelé se penziónu věnují s největší péčí. Vybavení pokojů je účelné, jídlo je dobré na pohled i na chuť. Nabízená vína jsou v pestré škále a majitelé vám rádi pomohou s volbou. Nejbližší okolí je udržované a vhodné a bezpečné i pro pohyb malých dětí. Širší okolí nabízí nepřeberné možnosti výletů do přírody, za památkami, za vínem ... zkrátka: každý si může najít to svoje. Na toto místo se budeme rádi vracet.

15. 09. 2020

 

Gregory
New, clean, beautifully located, nice grounds, secure, adequate parking, nice proprietor, good meals, great wine, quiet. . Be sure to take bicycles with you, and ride them to Vinice pod Sobes, for spectacular views of the Thaya River valley and a wine tasting in the midst of a vineyard.

11. 09. 2020

 

K
Naprosto výjimečné Zcela skvělá nabídka snídaně, velmi příjemné prostředí a velmi milý personál. Absolutně nejlepší přístup ke všem hostům. Nabídka večeří byla též velmi nápaditá a rozmanitá. Oceňuji lokální suroviny. Určitě doporučuji všem, kdo hledají příjemné a luxusní prostředí. Klid, příroda, krásně a vkusně upravené prostředí. Skvělé též pro rodinu s dětmi. Dokonce ani pejsek není problém, sice žádného nemám, ale byla doba, kdy jsem s pejskem cestovala a ne všude byl vřele přijat. Velmi příjemná zkušenost. Jsem potěšena, že jsem poznala pracovité a příjemné lidi, kteří mají svou práci rádi a přistupují k ní s láskou a pokorou. Velmi jim fandím a přeji spoustu lásky, odvahy a chuť pokračovat v tom, co před dávnou dobou začali. Děkujeme

10. 07. 2020

 

 
Powered by Phoca Guestbook

© 2024 U Hrádku

Lukov 25, 669 02 Znojmo

 

Ochrana osobních údajů - GDPR

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.